Jehovan ja Jeesuksen Kristuksen ääni Pyhän Hengen kautta. Nauhoitettu, kun Herra puhui kauttani englanniksi, espanjaksi ja tulkitsemattomilla kielillä.

Tämän profetiakirjan profetiat on kirjoitettu ääninauhoiltani, jotka tallensin mikrokasettinauhurillani Herran puhuessa kauttani. Useimmat niistä on nauhoitettu rukouksen aikana vuoteella, mutta eivät aivan kaikki. Kun olin unessa, Herra saattoi herättää minut, minkä jälkeen Hän saattoi alkaa puhua huulteni kautta. Tätä tapahtui niin usein vuoden 1992 aikana, että minulle kehittyi tapa kurkottaa viereeni, poimia kasettinauhuri, nauhoittaa sanoma ja vaipua sen jälkeen takaisin uneen. Monesti kävi niin, etten yöllä tai aamun varhaisina tunteina edes muistanut, mitä Herra oli sanonut ennen kuin kuuntelin äänitteen seuraavana päivänä. Sillä Herra antoi niin paljon ja niin nopeasti noina päivinä, ja myös hengellinen sodankäynti oli sen verran voimakasta, että minulla oli vaikeuksia käsitellä kaikkia noita yliluonnollisia tapahtumia puhumattakaan siitä, mitä Herra sanoi.

Äänen käyttämästä suuresta tavumäärästä johtuen tälle nettisivustolle laittamani nauhoitteet ovat muokattuja (tiivistettyjä) versioita. Yritin kopioida kaiken nauhalla olleen niin selkeästi kuin pystyin. Perehdyttämisvuosieni aikana Herra puhui hitaasti, aivan kuin sanellen, ja jotkut nauhoista olivat 20 - 30 minuutin mittaisia. Muistan, että vuonna 1990 monet nauhoista olivat kokonaista kaksi tuntia pitkiä. Ehkä se johtui siitä, että ensimmäiset kolme vuotta (tai sinne päin) kirjoitin jokaisen profetian käsin, ja vasta sen jälkeen kirjoitin ne tietokoneelle. Tästä menettelytavasta johtuen kulutin loppuun kolme tai neljä kasettinauhuria, ja joillakin ääninauhoilla on huono äänenlaatu johtuen huonolla nauhurilla äänittämisestä. Muutama vuosi myöhemmin eräs sisar Herrassa auttoi minua rahallisesti, jotta voisin ostaa itselleni mikrokasettinauhoja toistavan sanelukoneen, minkä ansiosta minun ei enää tarvinnut kirjoittaa niitä käsin.

Sinun pitää ladata RealAudio Player -ohjelma (vain kerran) kuunnellaksesi näitä pakattuja tiedostoja. Kun näet tämän symbolin voit löytää sen kohdalta äänitiedoston. Tietokoneessasi pitää olla äänikortti. Laitan tänne myös äänitteen, jossa luen osaa profetiasta #2, jotta kuulisit eron minun ääneni ja Herran Äänen välillä.

Tällä hetkellä tiedän, että ainoastaan uusi CompuServe 3, Microsoft Internet Explorer ja tietyt Netscape -selaimet tukevat internetsivuillani olevaa ääntä, kunnes Internet-palveluntarjoajani muuttaa sivuillani jotain. Tiedän, että ainakaan American Online 3.0 ei toimi. Laitan pystyyn pienen testin, jolla voit kokeilla RealAudio -soittimesi toimivuutta nähdäksesi kuuleeko järjestelmäsi näitä äänitiedostoja. Mikäli äänen vastaanottamisen sijaan saatkin käsittämätöntä tekstisekamelskaa, kokoonpanosi ei toimi ennen kuin sivustoni päivitetään. Testi #1 (RA -tiedosto) sisältää minun ääntäni ja testi #2 (RA -tiedosto) sisältää Herran Ääntä.

Nämä äänitiedostot todella antavat sinulle aavistuksen Jehovan sanojen merkityksestä, jos kuuntelet äänitiedostoa samalla kun luet tekstiä. Voin puhua vain omasta puolestani, mutta aistin Jehovan TÄYDEN AUKTORITEETIN ja VOIMAN, jos teen sen niin! Jumala teitä kaikkia siunatkoon.

Sinun Kristuksessa,

Raymond Aguilera


1. Lataa ilmainen Real Audio -soitin täältä.

2. Testi Ray Aguileran äänellä.

3. Testi Herran äänellä.

Palaa Profetiakirjan etusivulle.


e-mail: Ray@prophecy.org
Jos tahdot auttaa tämän palvelustyön tukemisessa, paina tästä

tai kirjoita osoitteeseen: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.

Tilataksesi profetiakirjoja, Paina Kirjan kuvaa

Mikäli haluat tukea palvelustyötämme ostamalla maalauksen, Paina tästä.

YouTube -taidevideo

Nähdäksesi Raymond Aguileran taidetta, Paina tästä

Copyright © 1989-2009, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) All Rights Reserved