Nykypäivän kutsumus

Kirj. Gerald O. Lukehart *

Entäpä jos mies, katolilainen mies, joka ei tunne eikä kaipaa yliluonnollista, alkaisikin vastaanottaa profetioita ja varoituksia Jumalalta? Näihin varoituksiin sisältyy suuri maanjäristys Kaliforniassa, ydinräjähdys Pariisissa sekä maailmanloppu yhteentörmäyksessä tähden kanssa.

Tällä miehellä on profeetan kutsumus, jotain, mitä hän ei koskaan ole halunnut olla. Vielä tänäänkin se on jotain sellaista, mitä hän ei koskaan ole täysin toivonut. Kaikki, mitä hän toivoi, oli saada elää omaa elämäänsä, seurata omaa polkuaan haluamatta koskaan tulla kutsutuksi narriksi, harhaoppiseksi, huijariksi tai vieläkin pahemmaksi. Tämä mies on vastaanottanut yli neljäsataa viestiä, jotka ulottuvat abortti- ja New Age -kysymyksestä aina laumaansa harhaanjohtaviin pastoreihin saakka. Ne paljastavat tulevia asioita, asioita nykyhetkestä sekä asioita, jotka eivät ole niin kuin pitäisi... Toivosta rakkauteen, tuomioon, uuteen alkuun. Tässä laaja kirjo syvällistä tietoa ja oivalluksia aivan uudesta perspektiivistä, Jumalan sellaisesta...

Tai ei sittenkään aivan uudesta, sillä nämä viestit juontavat juurensa entisaikoihin, Joelin, Jeremian ja Danielin aikaan, antaen meille syvällisen käsityksen Herran toimintatavoista ja periaatteista. Mukanaan varoitus ja mahdollisuus, että loppu tulee pian, on kiireellistä ja asianmukaista, että nämä viestit saadaan toimitettua jokaiselle.

Me, Rayn hengellinen suurperhe, tahdomme jakaa kanssasi uskontaistelumme sekä todistaa niiden asioiden todenperäisyydestä, jotka olemme Rayn kautta saaneet sekä ihmeistä, jotka ovat seuranneet.

Huomaamme profetioista, että:

Ne ovat yksinkertaisia ja suorasukaisia, ensikäden perspektiivistä kirjoitettuja. Ne kyseenalaistavat perinteisen oikeaoppisuuden ja ovat piikki lihassa jokaiselle, joka on jo mielessään ja sydämessään päättänyt, miten loppu tulee ja kuka Jumala on...

Tällä on potentiaalia olla yksi vuoden kiistellyimmistä kirjoista. Huhtikuusta 1992 lähtien profetiat ja hengellinen sodankäynti ovat lisääntyneet hra. Aguileran ympärillä. Profetiat leviävät läpi Yhdysvaltojen ja kautta koko maailman. Ihmiset ovat aistineet Jumalan läsnäolon. Toiset itkevät, toiset tärisevät, toiset rukoilevat, toiset löytävät Jumalan... Toivomme, että sinä löydät myös.

* Hra. Gerald O. Lukehart on ruohonjuuritason uudestisyntynyt karismaattinen kristitty, jonka perintönä on perhetausta Southern Baptist -liikkeessä.


e-mail: Ray@prophecy.org
Jos tahdot auttaa tämän palvelustyön tukemisessa, paina tästä

tai kirjoita osoitteeseen: Raymond Aguilera, PO Box 20517, El Sobrante, CA. 94820-0517, USA.

Tilataksesi profetiakirjoja, Paina Kirjan kuvaa

Mikäli haluat tukea palvelustyötämme ostamalla maalauksen, Paina tästä.

YouTube -taidevideo

Nähdäksesi Raymond Aguileran taidetta, Paina tästä

Copyright © 1989-2009, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) All Rights Reserved