Profetioita, Näkyjä,
Tapahtumia ja Unia.

Jehova Jumalalta, Jeesukselta Kristukselta ja Pyhältä Hengeltä

annettu Raymond Aguileralle.


Jehovan Sana tälle päivälle:
"Minun poikani Jeesus Kristus on tulossa. VALMISTAUTUKAA!"


Johdanto
Profetia Jehova Jumala sanoi: "Joelin profetia on täyttymässä tänään."
Nykypäivän kutsumus (Gerald O. Lukehart)
Omistautunut mies (Robert Thompson)
Raamatunpaikat, jotka Jumala antoi Raymond Aguileralle
Kiitokset (Raymond Aguilera)
Sisällysluettelo (1-1000 lyhyellä sisällönkuvauksella) Profetioista, Näyistä, Tapahtumista ja Unista.
Sisällysluettelo 2 (1000 + lyhyellä sisällönkuvaksella) Profetioista, Näyistä, Tapahtumista ja Unista.

Osa 1: Kuinka kaikki alkoi.
Raymond Aguileran todistus (tarinan alku) hänen kohtaamisestaan Pyhän Hengen kanssa, mikä johti yliluonnollisiin tapahtumiin ja lopulta näkyihin, profetioihin ja uniin Jehova Jumalalta.
Valokuvia
Mt. Diablo (paholaisen vuori) sekä todistus joulukuun 2. päivästä vuonna 1990. Oltuaan kadoksissa yli kuusi vuotta, Mt. Diablon valokuvat löytyivät 16. toukokuuta 1996.
Lyhyt Reymundo Aguilera Jr:n Sukupuu. Kuvat latautuvat hitaasti.
Kuuntele Ääninauhoitetta alkuperäisiltä profetiakaseteilta (tiivistetty). 
Ehtoollinen
Profetiakirjassa Herra käskee useaan otteeseen nauttimaan Ehtoollista PÄIVITTÄIN. Niinpä olen listannut tänne hyvin yksinkertaisen ehdotelman ja joitakin raamatunlauseita Päivittäistä Ehtoollista varten. Tämä on yleisluontoinen ehdotelma, sillä eri ihmiset nauttivat Ehtoollista monin eri tavoin. Tämä on yksinkertainen tapa tutustuttaa sellaiset ihmiset päivittäiseen ehtoollisen nauttimiseen, jotka eivät tiedä asiasta mitään.

Osa 2: Profetioita, Näkyjä, Tapahtumia ja Unia.

Kommentteja Raymond Aguileralta.

    Nämä Profetiat ovat kaikki lopunajan profetioita, joista suurin osa on Isä Jehovalta. Monet ihmiset ovat kertoneet minulle, että tässä kirjassa oleva materiaali antaa heille iloa ja rauhaa heidän tietäessään, että Herra on tulossa. Jotkut ihmiset ovat nimittäin tunteneet Herran Läsnäolon yliluonnollisella tavalla, kun ovat lukeneet jotain tiettyjä profetioita. Kerran olin onnekas saadessani todistaa tapausta, jossa eräs nainen Meksikosta kertoi minulle, kuinka hän luki ja miten hän nautti lukiessaan espanjankielistä profetiakirjaa. Sitten, keskustelumme kuluessa, hän yllättäen tajusi, että kirja, jota hän oli lukenut, olikin kirjoitettu englanniksi. Se sai hänet aivan tolaltaan, sillä hän osasi lukea ainoastaan espanjaa. Olisittepa nähneet hänen hämmentyneet kasvonsa, joilta kuvastui shokki ja järkytys tuon ihmeen johdosta, mikä hänelle oli tapahtunut. Tämä on vain yksi niistä monista samantyyppisistä todistuksista, joita ihmiset ovat minulle kertoneet luettuaan tätä kirjaa.
    Tämä kirja ei varmastikaan tule hyväilemään korvianne, mitä Jumalan vihan tulee, mutta se osoittaa HÄNEN RAKKAUTENSA ihmiskuntaa kohtaan ja ilmoittaakin sen useaan otteeseen. Samaan aikaan monia ihmisiä kuitenkin pelottaa johtuen siitä suoruudesta, jolla Jumalan viha ilmoitetaan. Alkuosan profetioissa on useita sanoja, jotka toistetaan moneen kertaan. Uskon, että Herra harjaannutti minua vastaanottamaan Sanaansa, ja joissakin tapauksissa uskon, että Hän tahtoi ihmisten kuulevan sen yhä uudelleen ja uudelleen. Siispä rukoilin asian puolesta, ja minua neuvottiin jättämään kaikki siihen muotoon, kuin missä olin sen vastaanottanutkin. Haluaisin vielä lisätä, että olen katolilainen, joka nykyään käy protestanttisissa seurakunnissa. Jumala teitä kaikkia siunatkoon.

Kääntäjän kommentit lukijalle.

    Olen näitä profetioita kääntäessäni törmännyt moniin kielellisiin ongelmiin, jotka ovat johtuneet eri syistä. Näitä ovat esim. tekijän kirjoitustyyli tämän kirjoittaessa "kuin puhuisi hyvälle ystävälle", alkuperäisten profetioiden muoto, joka ei aina ole kieliopillisesti oikein, monet (mahd. tarkoituksellisesti) merkitykseltään epäselvät lauseet ja ilmaukset jne. En myöskään ole ammatillinen kielenkääntäjä, ja niin englanninkieli kuin suomenkielen oikeinkirjoituskin tuottavat usein vaikeuksia. Käännöstyössä olen ensisijaisesti pyrkinyt siihen, että viesti muistuttaisi mahdollisimman paljon alkuperäistä tekstiä kuitenkin niin, että se suomalaisen korvassa kuulostaisi järkevältä. Koska näiden profetioiden kohdalla olennaisinta on viesti, ei niinkään kaunokirjalliset arvot, olen tehnyt joitakin kompromisseja: olen käyttänyt isoja kirjaimia tekstin lomassa, kuten alkuperäisessä tekstissä tehdään, vaikka tämä ei olekaan suomenkielelle tyypillistä. Myöskään pilkut ja sen sellaiset asiat eivät varmastikaan noudata ohjekirjan suosituksia. Toivonkin lukijalta ymmärrystä, ja niitä lukijoita, joilla on hyvä englanninkielen taito, kehottaisin tutustumaan alkuperäiseen englanninkieliseen tekstiin. Nämä websivut ovat jatkuvan työn alla, joten jos löydätte selviä virheitä ja koette olevanne Herran johdatuksessa, ottakaa yhteys Raymond Aguileraan (ray@prophecy.org) <Huom. englanniksi!!> niin koetamme korjata asian. Otamme kaiken avun ja rakentavan kritiikin kiitollisina vastaan.

Kääntäjä,    Eva Aguilera
   T.J.T.
   N.P.T.

Sähköpostilista: Meillä on [englanninkielinen] sähköpostilista. Mikäli tahdot, että sinut lisätään sille, ole hyvä ja Paina tästä. Me vaihdamme rukouspyyntöjä, näkyjä, unia, profetioita, todistuksia tai mitä tahansa, mikä liittyy Jehovaan, Jeesukseen Kristukseen ja Pyhään Henkeen. Jumala teitä kaikkia siunatkoon!

Veljet, siskot ja minä itse työskentelemme kaikki ilmaiseksi tässä palvelustyössä, mutta mikäli Herra johtaa sinut auttamaan meitä rukouksin, varustein tai työnteolla, lähetä meille sähköpostia.

Jos tahdot auttaa tämän palvelustyön tukemisessa, paina tästä

Mikäli haluat tukea palvelustyötämme ostamalla maalauksen, Paina tästä.

YouTube -taidevideo

Nähdäksesi Raymond Aguileran taidetta, Paina tästä

Jos haluat lähettää meille postia:

Raymond Aguilera
P.O. Box 20517
El Sobrante, CA, USA, 94820-0517

Tämä Internetsivusto on rakenteilla ja uusia profetioita lisätään, kun Herra johtaa.


© 1989-2009, Raymond Aguilera, Prophecy.org (sm) All Rights Reserved